A la Carte

Forret:

 

Okse – Æggeblomme – sprød brød

Let frossen Rå Okse serveret med hjemmelavet hvidvins mayonnaise, sprøde brød croutons, rå æggeblomme og frissee salat

95,-

 

Mellemret:

Blinis – Stenbidderrogn – Karse

Kartoffel blinis m. stenbidderrogn, hvidvins mayonaise, citron og karse

110,-

 

Hovedret:

Ballentine – Rabarber – Bechamel

Unghane ballentine med svampe souffle, rabarber kompot, sauce bechamel smagt til med agurk og skilt med persille olie, Stegte forårsløg og bitter mezuna.

225,-

 

Hovedret:

Lam – Selleri – Æbler

Lamme culotte stegt af med hvidløg serveret med selleri, gulerødder, syltet rødløg og stegte æbler hertil grov mos og lamme sauce.

215,-

  

Ost:

       Oste – sylterier – Knækbrød

3 gode oste fra elmegården i Sommersted serveret med hengemte sylterier og sprøde knækbrødsflager.

110,-

 

Dessert:

Baked Alaska – Anis sirup – Toffee

Indbagt vanilie is creme og Ananas sorbet sat på en hvidchokolade kagebund fugtet med stjerne anis sirup og karamelliseret mælk

95,-

 

Dessert:

Creme Brûleé – Karamel – Passionsfrugt

Sat creme med karamel top pyntet af med luftig karamel, Karamelisert mælk og passionsfrugt sorbet.

95,-

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept