Selskabs menu

Januar – april:

 

Forretter:
koldrøget laks m. sukker/saltede agurker og rygeost skum.

Koriander gravad okse m. urte mayonaise og friske urter.

Stegte kammuslinger m. grøn olie, jordskokke chips og jordskokke suppe.

Kartoffelblinis m. stenbidderrogn m. urte mayonaise og karse.(sæson)( tillæg 25,- per person)

 

Hovedretter:

Unghane ballentine m. bagte løg, agurkesauce og stegte vildmose kartofler

Langtidsstegt okse m. selleri pure, syltede rødløg og portvins sauce.

Konfiteret Goumet gris med bechamel sauce, bagte rødbeder og persille.

 

Desserter:

Baked alaska : indbagt is m. toffee, anis sirup og sprød kage bund.

Køkkenets 3 små desserter anretninger : fx creme brulee, panna cotta osv.

Blødende chokolade fondant m. vanilie is creme og 2 slags karamel.

Pris person: 365,- 

 

Maj – august:

 

Forretter:

Hvide asparges m. rømø rejer og hollandaise skum (sæson)(Tillæg 25,- per person).

Iskold oksefilet i tern serveret som tartar m. senneps mayo og syltede rødløg.

Røget helleflynder m. frisse’, syltede stikkelsbær og skilt sauce.

 

Hovedretter:

Unghane ballentine m. bagte løg, agurkesauce og stegte vildmose kartofler

Bagt laks m. Pure’ lavet på gulerødder, små gulerødder og pommes macaire.

Rosastegt tyksteg af ungkvæg m. blomkåls pure’, grønne asparges og kalvesky.

 

Desserter:

Køkkenets 3 små desserter anretninger : fx creme brulee, panna cotta osv.

Blødende chokolade fondant m. vanilie is creme og 2 slags karamel.

Danske jordbær m. frisk fløde og cremet mynte iscreme.(sæson)

Pris person: 365,- 

 

September – december

 

Forretter:

Koriander gravad okse m. urte mayonaise og friske urter.

Pocheret æg m. rugbrøds chips og 2 slags karse.

Bagt torsk m. brændt spidskål og beurre blanc.

 

Hovedretter:

Ande bryst m. kandiseret pignon æble, selleri pure’ og pommes macaire.

Oksemørbrad m. portvins sauce, skovens svampe og pommes Anna.(tillæg 55,- per person)

Lamme culotte m. hvidløgspure, timian sauce friske krydderurter.

 

Desserter:

Køkkenets 3 små desserter anretninger : fx creme brulee, panna cotta osv.

Blødende chokolade fondant m. vanilie is creme og 2 slags karamel.

Kraftig chokolade kage m. passions sorbet og krysstaliseret chokolade

 
Pris person: 365,- 

 

Natmad:

Pølse ostebord: Slagterens gode pølser serveret samt de gode oste fra Elmegården.

Byg selv hotdogs: pølser m. pølsebrød, ketchup, remoulade, senneps, ristet løg osv.

Asparges suppe med kødboller.

Pris person: 65,- 

 

 

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept