Små anretninger, der serveres som delemad ved bordet:
Fisk - fjerkræ - kalv - valnøddepate - råkost - sæsongrønt - oste og andet lækkert tilbehør - hj.bagt koldhævet brød - rugbrød m.v.
Serveres med grove pomfritter, kold bearnaise, sæsongrønt og salat
- Hjemmepaneret smørstegt fiskefilet, grov remoulade & citron
- Rejemad - håndpillede rejer på hvedebrød, mayo, tomat og urter
- Kartoffelmad - nye danske kartofler, urtemayo og purløg
- Gl.dags modnet hvid sildefilet, grønt og urter
- Øko. æg, rejer, mayo og urter
- Kyllingesalat af Sdj. Landkylling, tyttebær, sprødt og urter
- Kalvefilet, grov remoulade, hj.syltet agurk, ristede løg og peberrod
- Hj.bagt koldhævet hvedebrød, skæreost, sennep og sødt
(vi anbefaler 2 stk. smørrebrød/person)
Tilkøb: Laks el. kylling: Kr. 45
Vælg ml. fiskefilet, frikadeller el. nuggets / Pommes frites / remoulade / ketchup / gnavegrønt
Det varme køkken lukker en time før officiel lukketid.
Er der noget, du ikke tåler, ikke spiser eller bare ikke bryder dig om, laver vi gerne et alternativ, men sig til i forvejen, så køkkenet har tid til forberedelse.
Har du specielle ønsker til din mad, vil vi gerne – så vidt muligt – imødekomme det. Ring eller skriv til os.
Tlf. 7453 2077
Fredstedvej 70 • 6100 Haderslev
info@damende.dk • + 45 7453 2077
Persondatapolitik