Lone og Peter - de erfarne værter

Vores passion er service

Den 1. april 2019 åbnede vi dørene til Restaurant Damende som det nye værtspar. Vi har i ni år drevet Hammelev Forsamlingshus og har derfor stor erfaring i at arrangere selskaber af enhver slags. Med vores overtagelse af Restaurant Damende startede en ny hverdag for os i helt unikke omgivelser til stor glæde for os og ikke mindst vores kunder.

Vores tanker
Vores egen store kærlighed til mad og især gode råvarer tager vi med i køkkenet, hvor der købes råvarer af god kvalitet, gerne økologiske. Vi sammensætter retterne, så der er noget for både smagsløg og øjne og i et attraktivt prisleje.

Vores mad er lavet fra bunden, og vores vision er kun at servere mad, som vi selv vil spise – enkelt og ærligt. Selvom maden er i centrum, er det er vigtigt for os, at du føler dig hjemme, når du besøger os. Vi hygger om dig og et højt serviceniveau er i højsæde. Damende er for alle, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit besøg eller arrangement. Vi glæder os til at give dig en dejlig oplevelse i vores restaurant midt i den sønderjyske natur.

De bedste hilsner
Lone og Peter

Lone og Peter, værtspar